Хочу поділитися пригодою, яка пригодилася зі мною минулого тижня – уявіть собі!. Дочка захотіла, аби як кулінарний експерт спекла щось святкове з нагоди великої події. Я, як завжди, авжеж, взялася переглядати варіант на просторах мережі і отримала несподіванку. Промучилася цілих нервущих одну з половиною години, мов зомбі з блогу у бік другий сайт! Деякі варіанти здавалися нереально для професіоналів, інші варіанти - зі справжніми недоступними продуктами, треті - серед купою відволікаючих елементів. Та ось як грім серед ясного неба як же я пригадала про існування цей дивовижний сайт та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! відкрила - мрійливий варіант! Ця знахідка став так зрозумілим, що навіть навіть 12-річна помічниця несподівано змогла молодій допомогти. В результаті наша команда приготували неймовірний солодкий шедевр, що виявився головним прикрасою святкового столу. Вже сьогодні кожна мої тепер зацікавлені знайомі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти знайшла такий собі неймовірно класний варіант?"
Сайт